Annapurna – Mustang – Everest – Poon Hill – Langtang – Manaslu – Himalája túrák
Himalája túrák/Annapurna – Mustang – Everest – Poon Hill – Langtang – Manaslu – Himalája túrák

magasheGyi túrák nepálban. Annapurna, everest, musatang, Langtang, poon hill, manaslu

Nepáli kaland és kulturális körútjaink és hozzájuk fűzött, a Himalája térség további országait bemutató kiegészítések nagyon különleges helyszínre, Nepálba, Tibetbe és Bhutánba és az Szikimbe, a Himalája hegyei és a hegység lábánál elterülő buja dzsungelek világába viszik el utasainkat. Van köztük bőven természetjárás, kulturális és történelmi kalandozás a hinduizmus és a buddhizmus, több ezer éves történetében és ma is élő hagyományai nyomában és sok-sok látogatással ezek szent helyein.

Ezen az oldalon egy nagyon érdekes, különleges sportnak is nevezhető, Himalája túrákat is tartalmazó ajánlatainkat mutatjuk be.

 

Nepál egyszerűen a hegymászók, magashegyi túrázók Mekkája. Itt vannak  a Himalája legfenségesebb régiói, az Everest, az Annapurna, a Mustang és még több más, egyaránt gyönyörű túra helyszín. Ezekhez szervezünk magashegyi túrákat,  hegyi körutakat és egyéni magashegyi expedíciókat is. Ezeknek az utaknak általában két verziója is van. Egy a mászás szerelmeseinek, ami maga a túra program. Egy másik azoknak, akik Nepált is szeretnék jobban megismerni. Részükre a túra programot beépítjük egy nepáli körútba.

himalaja_turak

Az Annapurna alaptábor túra

Nem csak nepáli, de Ázsia egyéb tájaira induló útjainkban mindig van valami egyedi és különleges!  Ezen az úton talán a legelbűvölőbb és legmagávalragadóbb dolog, amit utasainknak csak megmutathatunk: a Pokhara völgyéből induló hegyi túra, ami egészen az Annapurna alaptáborig vezet! Két verzió is van, a profi hegymászók számára ajánlott "csak" túra program és a 16 napra kibővített nepáli körút a beleépített ABC túrával.

Tovább a túra részleteihez

COVID-os időkben...

Körútjaink és túráink száma folyamatosan bővül és a meglévőket is folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon azonban csak azokat az utak és túrákat tesszük nyilvánossá, amelyeknél a célországok már legalább részben engedélyezik a turisztikai célú beutazást és ezért lehet is jelentkezni rájuk. Reméljük, hamarosan a Himalájai térség további országaiba induló útjaink is ismét felszabadulnak!