Nepáli Magyar Központ – Információs könyvtár
Yourdestination/Nepáli Magyar Központ – Információs könyvtár

Utazási információs könyvtárunk

Ázsia 13 országába szervezünk egészen különleges és az utazási irodák "hagyományos" útjaitól gyökeresen eltérő utakat. Ezen kívül regionális irodáink, a Magyar Központok is folyamatosan üzemelnek a helyszíneken. Már több mint 2000 oldal, nagyon részletes magyar nyelvű utazási anyaggal rendelkezünk. Ez a könyvtár a Nepál, Tibet, Bhután utak és a Himalája túrák anyagait tartalmazza.


Központi információs könyvtárunk is elérhető, ahol minden Vietnámmal, Thaifölddel, Kambodzsával, Burmával, Kínával és Hong Hongal, Malajziával, Szingapúrral és általános ázsiai utazási témákkal kapcsolatos anyagaink is megtalálhatók.  

Meglátogatom a Yourdestination - központi információs könyvtárát

Nem mobil telcsinek való vidék...

Az ebben a könyvtárban található anyagok A4-es formátumú, sok-sok oldalt tartalmazó, képekkel és utazási információkkal gazdagon teletömött anyagok. Lehetetlen küldetés ezeket utazás közben, vagy éppen mobil telefonon böngészgetni. Így egyszerűen semmi nem marad meg az ember agyában ezekből a (reméljük) hasznos információkból.

 

Javasoljuk legalább a tablet felbontást, de az igazi megoldás első ismerkedésre a monitor. Ha tetszik, akkor jöhet a letöltés és a nyomtatás! Az anyagok igazi magazin formájú kiadványok.

 

Árak, időpontok és a COVID.

Egészen kaotikus időket élünk most, legalább is 2021 év végéig. Ezért a katalógusokban megadott árak és indulási időpontok hirtelen és általunk befolyásolhatatlanul megváltozhatnak. Ez ellen, sajnos, nincs védelem.   

 

Amit utasaink védelme érdekében tenni tudunk az a Yourdestination értékálló utazási voucher! Részleteiről a katalógusok végén található leírás tájékoztat.

Javasoljuk, az út tervezésének megkezdése előtt mindenképpen lépjen kapcsolatba velünk!

felhok_feletti_kiralysag_600
Nepáli nagykörút

Nepáli kaland és kulturális körútjaink nagyon különleges helyszínre, Nepálba, a Himalája hegyei és a hegység lábánál elterülő buja dzsungelek világába viszik el utasainkat. Ez az út minden nepáli programunk alapútja. Ezt egészítjük ki további programpontokkal különleges útjaink során. Évente többször, a tavaszi és az őszi szezonokban is elindítjuk.

 

Letöltés
nepal_lhasa_2_600
Nepál és Tibet nagykörút

Ezt az utat a gyönyörű és titokzatos városnak Lhászának és környékének
bemutatása teszi igazán különlegessé.  Tibet fővárosa és a már vagy kétezer éve ott élőcsodálatos emberek kultúrája mellett a tibeti természet szépsége is elragadó. Nepáli utunk végén ezért átrepüljük a Himalája csúcsai felett és eltöltünk pár napot a világ tetején, Tibet varázslatos földjén.

Letöltés
holi2021_2022_2023_cover600
Holi, a színek fesztiválja

Ezt az utat egy évente egyszer megrendelésre kerülő ünnep, a Holi fesztivál teszi igazán különlegessé!
A Holi-t India, Nepál, Bhután egész területén ünneplik. Talán Nepálban a legszebb. Ezzel az ünneppel egészítjük ki nepáli kalandprogramunkat. Részt veszünk a katmandui központi fesztiválon, és a rá következő nap dél-nepáli falusi ünnepein is.

Letöltés
nepal_buddha_birthday_600
Buddha Jayanti körút

Ezt az utat egy évente egyszer megrendelésre kerülő ünnep, a Buddha Jayanti, Buddha úr születésének,
megvilágosodásának és a Nirvánába emelkedésének hármas ünnepe teszi  különlegessé! Izgalmas lesz az Ö tiszteletére tartott legnagyobb ünnep  napját, születésének helyén, Lumpiniben tölteni. Ezzel egészítjük ki a tavaszi nepáli körutunkat.

Letöltés
Diwali_2021_22_23_600
Divali, a fények ünnepe

A Diwali, a fények ünnepe, a hinduizmus egyik legszentebb és legnépszerűbb ünnepe. Az egy hetes ünnepségsorozat során megünneplik a fény győzelmét a sötétség felett, a jó győzelmét a gonosz felett és a tudás diadalát a tudatlanság felett.  Katmanduba és részt veszünk a
katmandui központi fesztiválon, a rá következő és az azután következő napokon a falusi ünnepeken is.

Letöltés
annapurna_base_camp_600
Annapurna alaptábor túra

Ez az utunk egy nagyon kellemes, Nepál legszebb kulturális és törzsi területeinek, a Katmandu és Pokhara völgyek  szépségeit bemutató alap program, kiegészítve az Annapurna alaptáborba vezető gyalogtúra túra az ABC izgalmas magashegyi túra hetével.

Közepes erősségű és gyönyörű hegyi próbatétel a világ tetejének hegyein-völgyein keresztül.

Letöltés