Nepál – Tibet – Bhután – India – egyéni körutak programok
Nepáli utazás/Nepál – Tibet – Bhután – India – egyéni körutak programok

Egyéni körutak, programok a Himalája vidékén

Nepáli kaland és kulturális körútjaink és hozzájuk fűzött, a Himalája térség további országait bemutató kiegészítések nagyon különleges helyszínre, Nepálba, Tibetbe és Bhutánba és az Szikimbe, a Himalája hegyei és a hegység lábánál elterülő buja dzsungelek világába viszik el utasainkat. Érthető, hogy ez a világ felkelti azok érdeklődését is, akik jóval többet vagy egészen mást szeretnének, mint amit egy szervezett körút nyújtani képes.


Számukra dolgoztuk ki (és nem csak a Himalája...) az Ázsia mozaik Programcsomagokat és a teljesen egyéni, minden lehetséges kívánságot teljesítő körút, különleges program és egzotikus nyaralás szolgáltatásunkat. Ezek az egyéni kívánságok alapján összeállított utak igazán különlegesek. Ázsia több országába is el tudnak vinni egy út során és akár különleges (például vallási, kulturális, néprajzi, művészeti) témák köré is csoportosíthatók.


medicine_Buddha

Az Ázsia mozaik programcsomagok

1981 óta, amióta hivatalosan is Ázsiával foglalkozunk, rengeteg információ gyűlt össze utazási rendszerünkben.

Folyamatos a fejlesztés is, és minden olyan egyéni utat is a szabadon elérhető utiterv csomag részévé teszünk, ami mások érdeklődésére is számot tarthat. Ma már több mint 2000 oldalnyi magyar nyelvű útleírás áll az érdeklődők rendelkezésére. Ezekből lehet, mozaik szerűen összeállítani egy ilyen, már jól kipróbált modulokból álló utat.

Tovább a kapcsolatfelvételhez...
suspension-bridge

Egyéni körút, program és nyaralás

Ez az a rész, amit legjobban szeretünk! A vendégek egyéni kívánságai alapján összeállított egyéni utak szervezése.

Ennek csak az első lépése előre látható. Leülünk egy előzetes megbeszélésre. Csak beszélgetünk és egy kicsit meg is ismerjünk egymást.  Közösen kialakítunk egy olyan utitervet, ami a vendég egyedi igényeit igyekszik kielégíteni és még az eltervezett költségkeretbe is belefér. Innen haladunk tovább és véglegesítjük az utat és a programokat.

Tovább a kapcsolatfelvételhez...

útleírásaink, katalógusaink

Egy kis csábítástechnika... Igyekszünk nem csak hasznos, de igényes kialakítású információs anyagokat biztosítani az egyéni utak lehető legjobb összeállításához. Ezek az anyagok folyamatosan fejlődnek és bővülnek. Ráadásul némelyik mai terjedelme már meghaladja a 100 oldalt is. Ezért a "hagyományos" böngészős szörfölgetésre nem alkalmasak és ennél azért többet is érdemelnek! Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk és mi elküldjük azt az anyag összeállítást, ami a lehető legjobbnak látszik kíváncsisága kielégítéséhez!


Néhány példa elérhető anyagainkból: