Nepál – Tibet – Bhután – India – felfedező Körutak
Kiscsoportos körutak/Nepál – Tibet – Bhután – India – felfedező Körutak

Kiscsoportos körutak Nepál, Tibet, Bhután, India

Nepáli kaland és kulturális körútjaink és hozzájuk fűzött, a Himalája térség további országait bemutató kiegészítések nagyon különleges helyszínre, Nepálba, Tibetbe és Bhutánba és az Szikimbe, a Himalája hegyei és a hegység lábánál elterülő buja dzsungelek világába viszik el utasainkat. Van köztük bőven természetjárás, kulturális és történelmi kalandozás a hinduizmus és a buddhizmus, több ezer éves történetében és ma is élő hagyományai nyomában és sok-sok látogatással ezek szent helyein.

Ezen az oldalon az egyes országokra készült "alap" programok találhatók. Ezeket egészítik ki az egyes eseményekhez, ünnepekhez illesztett  különleges programok.

nepal_group_tour_kathmandu

Nepál, a felhők feletti királyság

Nepáli kaland és kulturális körútjaink nagyon különleges helyszínre, Nepálba, a Himalája hegyei és a hegység lábánál elterülő buja dzsungelek világába viszik el utasainkat. Ez az út minden nepáli programunk alapútja. Ezt egészítjük ki további programpontokkal különleges útjaink során. Évente többször, a tavaszi és az őszi szezonokban is elindítjuk.

Tovább a körút részleteihez
tibet_group_tour

Nepál és Tibet nagykörút

Ezt az utat a gyönyörű és titokzatos városnak Lhászának és környékének
bemutatása teszi igazán különlegessé.  Tibet fővárosa és a már vagy kétezer éve ott élőcsodálatos emberek kultúrája mellett a tibeti természet szépsége is elragadó. Nepáli utunk végén ezért átrepüljük a Himalája csúcsai felett és eltöltünk pár napot a világ tetején, Tibet varázslatos földjén.

Tovább a körút részleteihez

COVID-os időkben...

Körútaink száma folyamatosan bővül és a meglévőket is folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon azonban csak azokat az utak tesszük nyilvánossá, amelyeknél a célországok már legalább részben engedélyezik a turisztikai célú beutazást és ezért lehet is jelentkezni rájuk. Reméljük, hamarosan a Himalájai térség további országaiba induló útjaink is ismét felszabadulnak!